Informasjonskveld 14. september

Føler ditt barn at det hører til, har en plass og blir sett på skolen? På Buen barne- og ungdomsskole jobber vi målrettet med å bygge et godt og inkluderende miljø med små klasser og mye fokus på lek og kreativitet.

Onsdag 14. september klokka 19 – 20 blir det arrangert en uforpliktende informasjonskveld for foreldre.

Rektor Ida Loftheim (Foto: Thomas Andersen – www.thomasfoto.com)

Her vil dere møte flere av våre dyktige ansatte som vil fortelle om Buens skoletilbud og ta dere med på en omvisning på den flotte skolen vår. Det vil også være foreldre til stede som dere kan stille spørsmål til.  Vi serverer kaffe med noe søtt til alle som kommer.

Kunne skolen vår være et bra alternativ til ditt barn? Vil du vite mer? Da håper jeg at vi sees onsdag 14. september.

For å beregne serveringen hadde vi satt veldig pris på om du meldte din interesse i skjemaet under. Du kan også huke av om du vil få en påminnelse et par dager i forveien.

2022-09-12T17:18:48+00:0013.03.2019|