Digital informasjonskveld 23. november

Rektor Ida Loftheim

På Buen barne- og ungdomsskole jobber vi målrettet med å bygge et godt og inkluderende læringsmiljø med små klasser og mye fokus på lek, kreativitet og gode verdier. Tilbakemeldinger fra elevene våre er at de trives godt, opplever å bli sett av læreren og at undervisningen er tilpasset den enkelte.

Tirsdag 23. november 2021 kl. 19-19.30 blir det arrangert en uforpliktende, digital informasjonskveld for foreldre.

På infokvelden vil du få høre mer om hva skolen kan tilby og møte noen av småskole-lærerne, SFO-ansatte og noen av foreldrene som har sine barn på skolen i dag.

Kunne skolen vår være et bra alternativ til ditt barn? Vil du vite mer? Da håper jeg at du blir med på infokvelden tirsdag 23. november.

Meld din interesse i skjemaet under så sender vi deg en Teams invitasjon så du kan bli med på infokvelden. Du kan også huke av om du vil få en påminnelse et par dager i forveien.

2021-10-12T10:31:51+00:0023.07.2019|